Aanmelden Nieuwsbrief

Voornaam
Email

Nieuws

Najaarsreis Directeuren 08/05/14

Helaas heeft het bestuur van T4T moeten besluiten om de najaarsreis voor directeuren en voor coaches Scoolleidersopleiding niet door te laten gaan.

Lees verder >

Jaarverslag 2013 05/20/14

Op 20 mei 2014 publiceerde T4T het Jaarverslag 2013. U kunt het Jaarverslag downloaden vanaf de Homepage. Download bestand jaarverslag2013.pdf

Marinxschool doneert € 2360 05/10/14

Op dinsdag 1 april (geen grapje) hebben de leerlingen van RKBS De Marinx uit 't Veld bij Schagen meegedaan aan een spronsorloop voor het vastenproject ‘Teachers4Teachers’. 

Lees verder >

€ 480 van Marawak Boost Fund 03/24/14

Het Marawak Boost Fund, een kleine organisatie die projecten in Kenia sponsort, doneert € 480 voor de opleiding van kleuterleidsters. Dit jaar wil Teachers4Teachers 50 kleuterleidsters de gelegenheid geven om een opleiding te beginnen. Deze donatie is een steun in de rug voor 4 kleuterleidsters!

Agenda

25-09-2014 - 5-10-2014 najaarsreis T4T Kenia, Kwale County

Deze reis is bestemd voor directeuren basisonderwijs en onderwijsgevenden speciaal onderwijs.

Lees verder >

Welkom op deze site

Teachers4Teachers is een organisatie van vrijwilligers met als doel de onderwijsontwikkeling in Kenia te bevorderen. Wij brengen onderwijsgevenden uit Nederland en Kenia met elkaar in contact. Wij werken samen met ongeveer 320 scholen in Kenia in de kustprovincie ten zuiden van Mombasa.

Wij organiseren twee keer per jaar een reis naar Kenia voor leraren en basisschool directeuren uit Nederland. Wij nodigen hun collega's in Kenia uit om samen met hen deel te nemen aan workshops. De directeuren en leerkrachten in Kenia bepalen welke thema's tijdens deze workshops aan de orde komen. Daarnaast is er een schoolleaders course gestart en financieren wij de helft van de opleiding voor vrouwen die kleuterleidster willen worden.

In Kenia werken wij nauw samen met de Keniaanse overheid die ons programma heeft opgenomen in het Keniaanse onderwijsprogramma.
In Nederland werken wij samen met een aantal schoolbesturen dat ons werk in Kenia financieel en met personele inzet ondersteunt.

---------------------------------------------------------------------------------------

Download jaarverslag 2011.pdf

Download jaarverslag2012.pdf