Aanmelden Nieuwsbrief

Voornaam
Email

Nieuws

Donatie Groep MOV Schagen 12/01/14

Eind november ontving T4T een donatie van € 500 van de Groep Missie, Ontwikkeling en Vrede van de parochie Schagen. De groep houdt iedere herfst een grote rommelmarkt en met de opbrengst daarvan steunen zij kleinschalige projecten. De groep richt zich ook op scholen. Met deze donatie betalen we de opleiding van 4 kleuterleidsters in 2015. Hartelijk dank!

Donatie Tilburgse scholen 11/06/14

Op 28 oktober ontving T4T een bedrag van € 1750 van 6 scholen in Tilburg van de Stichting Xpect Primair. Deze scholen hebben in 2012 toegezegd elk jaar een hele klas kleuterleidsters te sponsoren. Ook dit jaar hebben zij hun afspraak kunnen waarmaken. Dankzij de inspannigen van de leerlingen, leraren en ouders van de scholen van Xpect Primair kunnen 25 kleuterleidsters in Kenia hun opleiding voltooien. Hartelijk dank!

Donatie Jacques Oosterwaal 10/16/14

Bij het afscheid van zijn school in Tilburg heeft de directeur Jacques Oosterwaal een bedrag ontvangen van € 288,50. Hij heeft dit bedrag aan T4T geschonken. Voor dit bedrag kunnen 2 kleuterleidsters in 2015 een opleiding volgen. Bedankt Jacques!

Sponsorloop St. Hubertus Tilburg 10/14/14

De leerlingen van basisschool St. Hubertus in Tilburg hebben in juni een sponsorloop gehouden voor Teachers4Teachers. Op 17 juni heeft de school een bedrag van € 1422,51 overgemaakt. Met dit geld kunnen we in 2014 de opleiding van 14 kleuterleidsters betalen.

Hartelijk dank, leraren, leerlingen en ouders!

Agenda

26-02-2015 - 8-03-2015 data voorjaarsreis 2015 Kenia, Kwale County

De voorjaarsreis voor PO leerkrachten en VO docenten is gepland van

donderdag 26 februari tot zondag 8 maart 2015. 

Lees verder >

Welkom op onze website

Teachers4Teachers is een organisatie van vrijwilligers met als doel de onderwijsontwikkeling in Kenia te bevorderen. Wij brengen onderwijsgevenden uit Nederland en Kenia met elkaar in contact. Wij werken samen met ongeveer 320 scholen in Kenia in de kustprovincie ten zuiden van Mombasa.

Wij organiseren twee keer per jaar een reis naar Kenia voor leraren en basisschool directeuren uit Nederland. Wij nodigen hun collega's in Kenia uit om samen met hen deel te nemen aan workshops. De directeuren en leerkrachten in Kenia bepalen welke thema's tijdens deze workshops aan de orde komen. Daarnaast is er een schoolleaders course gestart en financieren wij de helft van de opleiding voor vrouwen die kleuterleidster willen worden.

In Kenia werken wij nauw samen met de Keniaanse overheid die ons programma heeft opgenomen in het Keniaanse onderwijsprogramma.
In Nederland werken wij samen met een aantal schoolbesturen dat ons werk in Kenia financieel en met personele inzet ondersteunt.

---------------------------------------------------------------------------------------

Download jaarverslag 2011.pdf

Download jaarverslag2012.pdf