Aanmelden Nieuwsbrief

Voornaam
Email

Nieuws

Donatie Jacques Oosterwaal 10/16/14

Bij het afscheid van zijn school in Tilburg heeft de directeur Jacques Oosterwaal een bedrag ontvangen van € 288,50. Hij heeft dit bedrag aan T4T geschonken. Voor dit bedrag kunnen 2 kleuterleidsters in 2015 een opleiding volgen. Bedankt Jacques!

Sponsorloop St. Hubertus Tilburg 10/14/14

De leerlingen van basisschool St. Hubertus in Tilburg hebben in juni een sponsorloop gehouden voor Teachers4Teachers. Op 17 juni heeft de school een bedrag van € 1422,51 overgemaakt. Met dit geld kunnen we in 2014 de opleiding van 14 kleuterleidsters betalen.

Hartelijk dank, leraren, leerlingen en ouders!

Najaarsreis Directeuren 08/05/14

Helaas heeft het bestuur van T4T moeten besluiten om de najaarsreis voor directeuren en voor coaches Scoolleidersopleiding niet door te laten gaan.

Lees verder >

Jaarverslag 2013 05/20/14

Op 20 mei 2014 publiceerde T4T het Jaarverslag 2013. U kunt het Jaarverslag downloaden vanaf de Homepage. Download bestand jaarverslag2013.pdf

Agenda

Welkom op onze website

Teachers4Teachers is een organisatie van vrijwilligers met als doel de onderwijsontwikkeling in Kenia te bevorderen. Wij brengen onderwijsgevenden uit Nederland en Kenia met elkaar in contact. Wij werken samen met ongeveer 320 scholen in Kenia in de kustprovincie ten zuiden van Mombasa.

Wij organiseren twee keer per jaar een reis naar Kenia voor leraren en basisschool directeuren uit Nederland. Wij nodigen hun collega's in Kenia uit om samen met hen deel te nemen aan workshops. De directeuren en leerkrachten in Kenia bepalen welke thema's tijdens deze workshops aan de orde komen. Daarnaast is er een schoolleaders course gestart en financieren wij de helft van de opleiding voor vrouwen die kleuterleidster willen worden.

In Kenia werken wij nauw samen met de Keniaanse overheid die ons programma heeft opgenomen in het Keniaanse onderwijsprogramma.
In Nederland werken wij samen met een aantal schoolbesturen dat ons werk in Kenia financieel en met personele inzet ondersteunt.

---------------------------------------------------------------------------------------

Download jaarverslag 2011.pdf

Download jaarverslag2012.pdf