Aanmelden Nieuwsbrief

Voornaam
Email

Nieuws

€ 480 van Marawak Boost Fund 24-03-2014

Het Marawak Boost Fund, een kleine organisatie die projecten in Kenia sponsort, doneert € 480 voor de opleiding van kleuterleidsters. Dit jaar wil Teachers4Teachers 50 kleuterleidsters de gelegenheid geven om een opleiding te beginnen. Deze donatie is een steun in de rug voor 4 kleuterleidsters!

Voorjaarsreis T4T 13-01-2014

Op 11 januari was de eerste ontmoetingsdag van de deelnemers aan de Kenia reis in februari/maart. De bijeenkomst van 14 leraren basisonderwijs en 15 leraren voortgezet onderwijs vond plaats in basisschool Fiep Westendorp in Amsterdam.

Agenda

17-05-2014 evaluatie voorjaarsreis T4T Brede School Fiep Westendorp te Amsterdam

Tijdens deze bijeenkomst kijken we terug op de voorjaarsreis, 2014

Lees verder >

17-05-2014 informatiebijeenkomst najaarsreis T4T Brede School Fiep Westendorp te Amsterdam

Deze bijeenkomst is bestemd voor iedereen die meer wil weten over onze reizen. 

Lees verder >

25-09-2014 - 5-10-2014 najaarsreis T4T Kenia, Kwale County

Deze reis is bestemd voor directeuren basisonderwijs en onderwijsgevenden speciaal onderwijs.

Lees verder >

Welkom op onze website

Teachers4Teachers is een organisatie van vrijwilligers met als doel de onderwijsontwikkeling in Kenia te bevorderen. Wij brengen onderwijsgevenden uit Nederland en Kenia met elkaar in contact. Wij werken samen met ongeveer 320 scholen in Kenia in de kustprovincie ten zuiden van Mombasa.

Wij organiseren twee keer per jaar een reis naar Kenia voor leraren en basisschool directeuren uit Nederland. Wij nodigen hun collega's in Kenia uit om samen met hen deel te nemen aan workshops. De directeuren en leerkrachten in Kenia bepalen welke thema's tijdens deze workshops aan de orde komen. Daarnaast is er een schoolleaders course gestart en financieren wij de helft van de opleiding voor vrouwen die kleuterleidster willen worden.

In Kenia werken wij nauw samen met de Keniaanse overheid die ons programma heeft opgenomen in het Keniaanse onderwijsprogramma.
In Nederland werken wij samen met een aantal schoolbesturen dat ons werk in Kenia financieel en met personele inzet ondersteunt.

---------------------------------------------------------------------------------------

Download jaarverslag 2011.pdf

Download jaarverslag2012.pdf