Donatie Cabaret Arie de Bruin

Wederom een mooie donatie van € 350 van cabaret Arie de Bruin. De donatie wordt in zijn geheel besteed aan de opleiding van kleuterleidsters. Het bedrag van € 10.000 dat Teachers4Teachers dit jaar voor dit doel heeft begroot is voor 94% binnen!

De bestuursleden van T4T hebben hem meegenomen naar Den Haag (Strafhof, Vredespaleis), de Deltawerken, Amsterdam, de Waddeneilanden, de Veluwe en bezoeken gebracht aan verschillende scholen. Hij heeft in zijn hele leven nog nooit zoveel autowegen, spoorwegen en waterwegen gezien! Het openbaar vervoer was een openbaring: je houdt een pasje voor een apparaat en dan heb je betaald… geen chauffeur waarmee je kunt praten en kunt onderhandelen over de prijs… en alles rijdt op tijd! En dan heb je viaducten waarover wilde dieren de weg kunnen oversteken, maar waarop je totaal geen dieren lopen!

Zijn bezoek werd afgesloten op zaterdag 30 augustus waar hij de hele dag aanwezig op basisschool Fiep Westendorp in Amsterdam. Op die school vond de voorbereiding plaats van de groep schooldirecteuren die in september naar naar Kenia gaan.

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.