Leraren basisonderwijs op stoom na tropische douche

Zaterdag was een dag die met flinke stortregens begon, waarna het in de middag toch nog droog werd.

 

Zaterdag was een dag die met flinke stortregens begon, waarna het in de middag toch nog droog werd . Vanwege de regen in de morgen is het ochtendprogramma, waarin we naar de markt bij de village zouden gaan, verzet naar zondag. In de ochtend kregen we de mogelijkheid om de workshops voor volgende week voor te bereiden.

Na het moment van de voorbereiding was het tijd voor de lunch. Hier hebben we met alle leerkrachten gezongen voor Chris want die was vandaag jarig.
Hierna zijn we met de groep samen gaan zitten om door te spreken hoe de voorbereidingen zijn gegaan. Het was prettig om hier nog even ervaringen te delen. In de tussentijd waren er een aantal headteachers naar het hotel gekomen. Er vond toen een ontmoeting plaats tussen de groepjes en de headteachers zodat er afspraken gemaakt konden worden en we wisten wie welke rol had.

Daarna zijn we met z’n allen een wandeling gaan maken over het strand en hebben we met een aantal Keniaanse mensen gesproken. Het was leuk dat er in deze gesprekken over van alles en nog wat gesproken werd. ‘s Avonds hebben we gegeten en samen met het enterainment nogmaals Chris in het zonnetje gezet. We hebben de dag leuk afgesloten met een voorstelling in het theater.

Tineke, Femke en Renee

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.