Michiel Leijser, coach schoolleaders course .

 

 Ik waardeer het werk van T4T zeer en ben me ervan bewust dat jullie (bestuur) met elkaar een goed (en kloppend!) programma neerzetten. Daar mag je, mogen jullie, trots op zijn……….

 

 

 

Prachtig werk dat echt iets betekent voor de ontwikkeling van het onderwijs daar. Regelmatig heb ik met eigen ogen (vaak letterlijk) kunnen zien wat de effecten van de workshops en de Schooleader Course zijn. Zeker als je dan een Keniaanse coach begeleidt en aan het werk ziet dan lijkt de cirkel al bijna rond te worden.

Ik kijk terug op twee inspirerende reizen waarin we hard gewerkt hebben, maar ik heb dat met veel plezier gedaan. Ik heb zelf veel geleerd en er komt dagelijks wel iets van terug..

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.