Actie Poolster en informatiebijeenkomst september

Opnieuw een daverende opbrengst van een school voor T4T. Dit keer wist De Poolster uit Berkel en Rodenrijs haar Afrikaproject te bekronen met een gift van € 1567 voor onze stichting en ook nog eens zoveel voor de stichting Sibusiso, dat een uniek programma heeft voor verstandelijk gehandicapte kinderen en hun families in Tanzania.
Onze dank gaat ook uit naar Marjo de Ruiter, die in september vorig jaar met de directeurenreis is mee geweest en dus weet wat T4T beoogt en teweeg brengt in Kwale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatieochtend
Zaterdag vindt in Keniaanse temperaturen ook de informatiebijeenkomst voor onze volgende reis in september plaats. Veel nieuwe, geïnteresseerde gezichten, waarvan de meesten na afloop eigenlijk wel meteen door willen naar Kenia, maar ook enkele ‘oude’ bekenden. Goed om te ervaren, dat de motivatie diep zit en de wens om nog een tweede keer te gaan groot is. In deze bijeenkomst gaat het vooral om de vragen:
– waar gaan we heen?
– wat gaan we daar doen?
– wat kunnen we daar aantreffen?
– wat is kenmerkend voor het onderwijs daar?
– wat kunnen we van T4T verwachten?
– wat wordt er van ons verwacht?
– waar moeten we rekening mee houden?

Heel wat informatie, maar alle aanwezigen krijgen de powerpoint nog toegestuurd om het nog eens te laten inwerken.

Op 1 en 15 september zullen de voorbereidingdagen volgens ons motto ’to meet, to connect, to learn’ in Amsterdam plaatsvinden.
En wie het geluk heeft om tegen die tijd het hoofd ‘leeg’ te mogen maken en het hart te openen: schrijf uiterlijk 15 juni a.s. in.

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.