Goed nieuws… start werving voorjaarsreis!

Eerder deze maand heeft een afvaardiging van ons bestuur Kenia bezocht, met als doel de balans op te maken en de situatie aldaar te verkennen. We hebben voldoende positieve signalen opgepikt en de situatie als veilig ervaren. De scholen zijn sinds enkele maanden weer geopend, bijeenkomsten waaronder workshops zijn toegestaan en de avondklok is sinds begin oktober opgeheven. Ook vanuit onze contactpersonen en directeur in Kenia hebben we een positief advies gekregen: wat hen betreft kunnen we in februari 2022 weer met een groep gepassioneerde onderwijsmensen naar Kenia afreizen.

Wij zijn blij je te kunnen zeggen dat we de werving voor de voorjaarsreis 2022 hierbij opstarten! De reis zal plaatsvinden vanaf 16 of 17 februari tot en met 26 of 27 februari 2022. De onzekerheid over de vertrekdatum is ingegeven door de vluchtschema’s.

Op zaterdag 27 november organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst voor geïnteresseerden. In de flyer vind je meer info over tijdstip, locatie en aanmelding.

Nu we na twee jaar onze onderwijsreizen weer kunnen organiseren, zijn de inspirerende verhalen van collega’s, vrienden, familieleden die eerder hebben deelgenomen misschien wat op de achtergrond geraakt. Wij hebben een inspiratievideo samengesteld waarin deelnemers vertellen wat de reis voor hen heeft betekend. Kijk mee en laat je inspireren…

Ben je erbij zaterdag 27 november? Of ken je iemand die deze ochtend niet mag missen? Delen van deze oproep wordt heel erg gewaardeerd! Wie mag van deze wereldervaring weten?

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.