Update: informatiebijeenkomst voorjaarsreis is online

Update informatiebijeenkomst voorjaarsreis

De ontwikkelingen rondom Corona hebben ons doen besluiten de informatiebijeenkomst van 27 november a.s. online plaats te laten vinden via Zoom.

Hoe de situatie half februari is valt nog lastig te voorspellen, maar we streven ernaar om, indien verantwoord, wel naar Kenia te gaan. Aan de situatie daar zal het waarschijnlijk niet liggen. We weten wat het met onze programma’s doet als we ter plaatse zijn en hoezeer onze collega’s in Kenia ernaar verlangen. De uiteindelijke beslissing zal later genomen worden, dat is organisatorisch ook mogelijk. In december zullen we een nieuwe inschatting maken.

Zaterdagochtend 27 november starten we om 10.00 uur met een online sessie waarin we onze plannen en afwegingen nader zullen toelichten. Uiteraard is er dan ook volop ruimte om vragen te beantwoorden.
Ben je nieuwsgierig en/of hoop je deel te kunnen nemen aan de februarireis van 16-27 februari 2022? Meld je dan aan voor deze online sessie door je naam en die van de school te mailen naar secretariaat@teachers4teachers.nl
Zien we je dan?

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.