Gratis sponsoren T4T via Sponsorkliks actief

Zoals we in onze laatste blog al aankondigden, hebben we Sponsorkliks ontdekt als mogelijke bron voor sponsoring. Vanuit het idee ‘Als je dan toch online aankopen doet, doe het dan via Sponsorkliks’. Dan krijgt T4T een percentage van je aankoop zonder dat het je iets kost. Oké, een klik extra dan. Op de website van Sponsorkliks heeft T4T inmiddels een geactiveerde pagina, rechtstreeks te bereiken door https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12137 aan te klikken. Je krijgt dan deze pagina, waarop je de grote hoeveelheid deelnemende onlinezaken kunt zien en kiezen.

Door op het logo van het gewenste bedrijf te klikken kom je vanzelf op hun website. Daar kun je net als voorheen je keuzes maken. Je betaalt hetzelfde voor je producten, alleen krijgt T4T nu via Sponsorkliks een deel van het bedrag.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Teachers4teachers weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Teachers4teachers is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Teachers4teachers dan niets op.
Kleine moeite, groot gebaar, toch?

Sponsorkliks app
Een Sponsorkliks app op je telefoon of tablet maakt het nog makkelijker. Daarmee neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.
Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en we versturen eenmaal per maand een notificatie als het transactieoverzicht is verwerkt en notificaties bij ander nieuws en aanbiedingen. In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.
In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging/stichting en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.
De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

We hopen, dat je mee wil doen met dit initiatief en dat je deze mogelijkheid met familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s en andere sympathisanten voor T4T wil delen.

Meer weten over hoe Sponsorkliks werkt? https://www.sponsorkliks.com/products/howdoesitwork-sk.php?club=12137&cn=nl&ln=nl

Bij voorbaat hartelijk dank,

Het bestuur van Teachers4teachers

 

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.