Mooie cadeaus voor Teachers4teachers en ideeën voor meer

Klooster van Meersel-Dreef

Nog voor Sinterklaas in het land was besloot de Stichting Meersel-Dreef bij de stad  Hoogstraten (België) opnieuw een bijdrage aan te vragen voor  T4T. We werden onlangs aangenaam verrast met €2000. De stichting heeft  haar oorsprong rond 1690, toen zeven paters en vijf broeders de kerk en het kapucijnerklooster klooster in gebruik namen. Enkele jaren geleden verleende onze voorzitter, Jan van Aert , medewerking aan een fancy fair van de Paters van Meersel-Dreef. Toen bleek, dat de stad Hoogstraten subsidie beschikbaar stelde voor goeden doelen aan mensen met roots in de gemeente, voelde Jan zich zeker aangesproken. De rest is geen geschiedenis, maar juist heden. Waarvoor dank.

 

 

 

 

 

Sinterklaas

Dat Sinterklaas niet alleen cadeaus geeft, maar naast de wortel voor zijn paard, ook zelf soms ontvangt bleek toen hij Basissschool De Windwijzer uit Den Helder bezocht. De school bedankte Sint Nicolaas Veeter met een cheque van €50 voor T4T. Ja, ja, ook de Sint heeft hart voor Kenia.

 

 

 

 

 

 

 

Kerst-wijnactie een succes

Onze wijnactie heeft veel sympathisanten van T4T weten te bereiken. Inmiddels is het rondbrengen begonnen. Ook dit keer ontmoeten we enthousiaste, betrokken mensen bij het afleveren. Zo fijn om te zien, dat menigeen de beste herinneringen aan de reis en/of de bevestiging van ons goede werk aan ons wil vertellen. Dit grote hart onder de riem kunnen we, zeker in deze lastige tijden goed gebruiken. De opbrengst van de wijnactie is uiteindelijk €2167. Een prachtig kerstcadeau.

 

 

 

Bijdrage stichting ATO

De stichting ATO uit Den Bosch is al jaren een trouwe deelnemer aan de T4T-projecten. Saskia van de Sandt, directeur van IKC De Sprong in Rosmalen, deelnemer in 2015 en onze contactpersoon bij ATO, meldde dat het in deze tijd nog niet mogelijk is om leraren mee te laten gaan met de februarireis. Waarvoor uiteraard ons begrip. Omdat het Saskia overduidelijk is, dat het voor T4T lastig overleven is zonder de bestuursbijdragen aan de reizen, heeft zij haar bestuur weten te overtuigen toch een donatie te doen. We mochten €2000 van ATO ontvangen. Super.

 

 

Sponsorkliks

Inmiddels hebben we een nieuwe bron ontdekt, Sponsorkliks. Ja, hadden we het maar een maand eerder bedacht, maar toch. Hoe werkt het? Wie via Sponsorkliks online bestelt bij bedrijven als Coolblue, ANWB, Thuisbezorgd, Tele2, Bol.com, Mediamarkt, Expedia en nog heel veel ander bekende bedrijven kan daarmee T4T sponsoren zonder extra kosten. Deze bedrijven dragen namelijk een percentage (tussen 1,5 en 6%) van de aankoopsom af aan T4T. Hoe gemakkelijk kan het zijn. We zullen deze week een link op onze home pagina plaatsen. Wie op deze link klikt komt zo vanzelf op de site van Sponsorkliks, waarop alle deelnemende bedrijven zichtbaar worden en je deze naar keuze kunt aanklikken. Zo ontvangt T4T elke maand een betaling (na het bereiken van €50). Wie wat heeft gekocht en waar blijft anoniem.
Nu al benieuwd naar hoe het werkt?

 

 

 

 Hoe Sponsorkliks werkt

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.