Grote betrokkenheid bij de projecten van T4T vanuit Noord Limburg!

De groep deelnemers van de voorjaarsreis van 2017 zit nog steeds niet stil. Nog bijna iedere week ontvangen we bericht van geweldige acties die zijn opgezet door gepassioneerde leerkrachten met uitzonderlijk veel hulp van geïnspireerde leerlingen!

Renate Bult, leerkracht van basisschool de Staaij uit Middellaar liet ons weten dat ze heel trots is op haar leerlingen. In Middelaar, een dorpje in Noord Limburg, heeft zij samen met een aantal leerlingen uit groep 8 tijdens “de Middelaardag” een sponsorloop georganiseerd. Tijdens deze dag zijn ook de schilderijtjes, koekjes en taart verkocht die leerlingen hebben gemaakt. Deze activiteiten leverden al een mooie opbrengst op. “We zijn een kleine dorpsschool met 65 leerlingen maar het is hen gelukt om 1660 euro op te halen!”

Ook hebben de leerlingen van groep 4-5-6 door middel van het project  “ondernemen met je klas” zelf gemaakte spulletjes verkocht en daarmee nog een bedrag van 135 euro opgehaald. Na de sponsorloop heeft Renate namens de Tafelronde ‘Land van Cuijk’ een extra cheque van 250 euro overhandigd gekregen.
Renate, we zijn jou en je leerlingen heel erg dankbaar!
 

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.