Herinnering aanmelding najaarsreis met nieuwe werkende QR

Het kan natuurlijk nooit kwaad om even een herinnering te plaatsen voor onze informatieochtend voor de najaarsreis op 13 mei op brede school Fiep Westendorp, Overschiestraat 168, 1062XK Amsterdam, maar deze keer is het zeker handig. Vooral voor degenen, die via de QR-code op de flyer willen aanmelden. De vorige code blijken namelijk voortijdig verlopen. Wil je een keer modern doen, krijg je dat. Gelukkig heeft Daniëlle Schotman er weer een werkend geheel van gemaakt.

Op de ‘oude’ manier via de link kan natuurlijk ook nog steeds:  Hier aanmelden informatiebijeenkomst  en Hier aanmelden voor de reis

Sponsorkliks

Omdat de tijd van boeken en wegwezen weer nabij is, toch nog even aandacht voor de mogelijkheid om Teachers4teachers gratis te sponsoren via Sponsorkliks. Behoorlijk veel online-bedrijven stelen een percentage van het aankoopbedrag beschikbaar aan T4T zonder dat het je iets extra’s kost. Zo kan dat onder vele andere bij Booking.com, Expedia, Coolblue, Rental Cars, Mediamarkt, Bol.com (behalve boeken), Bruna etc. Kleine moeite dus om het via de link  SPONSORKLIKS    te doen.  De app downloeaden kan ook en omdat deze blogpagina waarschijnlijn vergankelijk zal zijn ook via deze knop rechtsboven op de homepage van Teachers4teachers:

Je kunt je zelfs laten informeren over de stand. Actueel staat die op: €296,61.

Hoe makkelijk kan het zijn.

Ruud Musman

Comments(2)

 1. Merel says:

  Hoi,

  Ik ben Merel van Lier, adjunct-directeur op een basisschool in Amsterdam. Ik denk erover om met jullie op reis te gaan in oktober. Hoeveel plekken hebben jullie nog en mag ik als adjunct mee?

  Ik hoor graag,
  Merel van Lier

 2. Ruud Musman says:

  Hoi Merel,

  Er zijn nog genoeg plekken en je mag als adjunct zeker ook mee.

  Groeten,
  Ruud

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.