Informatiebijeenkomst voorjaarsreis, vooraankondiging wijnactie en verjaardagscadeau

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de najaarsreis in volle gang. Maar er staat nog veel meer op stapel.

Op zaterdagmiddag 11 november organiseert Teachers4Teachers een voorlichtingsbijeenkomst voor de voorjaarsreis 2024 voor leraren p.o., docenten v.o. en specialisten jonge kind en kinderen met speciale behoeften. Iedereen is van harte welkom. Niet alleen potentiële deelnemers, maar ook degene die meer willen weten over de organisatie T4T en hun werk. Deze uitnodiging gaat ook naar de contactpersonen binnen de besturen, die wij in ons bestand hebben.

Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via deze link:  Aanmelding informatiebijeenkomst 11 november 2023

Als u vragen hebt, of gewoon meer informatie wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid om langs te komen om meer te vertellen over onze organisatie, die vanaf 2003, met uw steun, professionele ondersteuning biedt aan de onderwijsontwikkeling in Kwale County, Kenia. En voor wie vast geïnspireerd wil worden deze korte impressie, waarin deelnemers vertellen wat de reis met hen heeft gedaan: Inspiratievideo T4T

Nieuwe wijnactie op komst

Wegens succes geprolongeerd, heet dat in culturele kringen. We melden het maar vast, voor je het beseft is het alweer december. Met de afbeelding van onze ex-secretaris Lysanne als ambassadeur.

 

 

Voor wie nu al wil bestellen kan dat doen via deze bestellink wijnactie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ineke Braak schenkt verjaardagscadeau aan T4T

Hoewel Ineke nog nooit is meegewest naar Kenia, is zij al langere tijd fan en donateur van Teachers4teachers. Ik ken Ineke als bevlogen en initiatiefrijk onderwijsprofessional en heb met haar als onderwijsbegeleider samengewerkt op de Bosschool in Bergen en het toenmalige conservatorium van Inholland in Almaar. Via haar stichting OntWikkelWijs stonden we in 2011 klaar om binnen het project Learning for living in Jordanië, gesteund door de UNWRA, op T4T-wijze het onderwijs aan Palestijnse vluchtelingen te helpen ontwikkelen. De Syrische burgeroorlog gooide helaas roet in het eten. Omdat Ineke als raadslid in Bergen heel goed de gebreken in de lokale politiek zag, besloten we in 2022 samen met andere professionals een leergang lokale politiek te ontwerpen, natuurlijk vooral gericht op effectieve communicatie. Toen Ineke onlangs 75 werd en dat uigebreid vierde in Hoeve Overslot in Egmond aan de Hoef, bestemde ze haar cadeaus voor de Stichting Vluchtelingen Studenten (UAF) en Teachers4teachers. Dat betekent € 720 voor T4T. Heel veel dank.

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.