Kerstverrassing uit Deventer

Na haar vele reizen over de wereld, waaronder door Afrika, dacht ze er al langere tijd over iets zinvols te doen in een ontwikkelingsgebied. Geen geld of materialen, maar iets duurzaams. Via ‘onze Marlies’ hoorde ze van Teachers4teachers en dat klonk interessant genoeg om er meer van te willen weten. Dus toog Cilia Dondergoor op 26 november naar Amsterdam. De website had ze al bekeken en tijdens de voorlichtingsbijeenkomst werden haar resterende vragen enthousiast beantwoord. Op Kindcentrum Rivierenwijk in Deventer wist ze ook haar directeur warm te maken voor het plan om mee te gaan naar Kenia. Dus dacht Cilia na over een actie. Omdat de rivierenwijk een wijk is met veel uitdagingen, wilde ze daar ouders van leerlingen niet mee belasten in deze tijd. Familie, collega’s, vrienden en kennissen raakten al snel in de ban van haar verhalen en dat leidde tot een fantastisch kerstgeschenk van €1100. Heel veel dank.

De laatste ‘glazen’

Inmiddels worden de laatste dozen wijn afgeleverd en kan de kerst beginnen. Hier overhandigt Mia Mollee 8 1/2 doos aan bestuurder Peter Lemmens van Stichting Kindante uit Sittard. De ontvangst was hartverwarmend.

Intussen hebben we in alle drukte nog één doos rode wijn over. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Hij staat bij Ruud Musman in Amsterdam.

Heel veel leerkrachten mee naar Kenia in februari

Na twee magere jaren, zullen ze weten dat T4T er weer is. In oktober konden we al een heerlijke start maken met 13 directeuren en specialisten, maar nu gaan we maar liefst met 42 leerkrachten en specialisten. Dat betekent, dat we heel veel Keniaanse  leerkrachten met onze workshops kunnen bereiken en dat daarmee ook heel veel kinderen ervan zullen profiteren. En laten we de indrukwekkende ervaringen van onze Nederlanders vooral niet vergeten. To meet, to connect, to learn, het zullen veelbetekenende uitwisselingen worden.

 

 

Sponsorkliks loopt verder op

Inmiddels staat onze score bij Sponsorkliks op €162,69. Voor wie veel boeken koopt is het goed om te weten, dat Bol.com daar geen commissie over geeft. Bruna doet dat wel, 8,5%.

T4T wenst iedereen een hele fijne Kerst toe.
De onze is nu al geslaagd.

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.