Modomijn-event groot succes

Na een spetterend dansspektakel van de Tarumbetagroep verraste IKC Modomijn uit Helmond T4T met een daverende gift van € 6256. De bijdrage was indirect afkomstig van veel onderwijsmensen, die nieuwsgierig waren naar het vernieuwende concept van dit excellente kindcentrum, want van het uitverkochte event op 27 maart j.l. werd 25% van de entreekosten beschikbaar gesteld aan T4T. Bovendien mochten we ook nog eens € 380 ontvangen van de stichting Lokaal Cadeau.

Natuurlijk zat de stemming er al goed in bij het optreden van Tarumbeta Africah. Op hun aanstekelijke ritmes was het niet lang mogelijk om rustig op de grond te blijven zitten. Eerst nodigden ze liefhebbers uit om mee te doen en al spoedig stond de hele bovenbouw te swingen. Dat had de onderbouw een uur eerder overigens ook al gedaan. Directeur Joke Tillemans stond er zichtbaar bij te genieten en ook Jan van der Heijden, bestuurder van Cliq Primair, glom van trots. Dubbele trots waarschijnlijk, want Joke had in september j.l. al haar stimulerende bijdrage geleverd aan haar Keniaanse collega’s. ‘Misschien dat ik ook maar eens een keer meega volgend jaar,’ dacht hij hardop. Heel goed plan om zelf te ervaren waarom iedereen toch zo enthousiast is bij terugkomst.


De Tarumbeta-groep zal deze week nog op verschillende scholen te zien zijn. Zo mooi om daardoor direct weer in Keniaanse sferen te komen.

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.