Ouders doen belofte gestand

Een positief bericht van Mohamed Tenga, waarover ik in de blog van 22 maart (inclusief filmpje van zijn teamvergadering, waar het allemaal begon) enthousiast verhaalde. Even opfrissen. In het kader van de school leaders course bereikte mr. Tenga in twee interactieve teamvergaderingen en een door 100 ouders en 1 Zone Educational Officer bezochte bijeenkomst zijn doel om meer lesmateriaal te kunnen vergaren. Deze week ontving ik een app met foto’s de volgende tekst:
We opened the school for the seIMG-20160515-WA0000[1]cond time this year. We started the term well. I have recieved some teaching materials. The money is purchased and delivered by the school management committee. The amount is not enough, but it ’s a good step forward.The teachers now have the duty to prepare and use the materials effectively during a lesson. 

Waar ik natuurlijk graag aan toevoeg, dat hij de taak heeft om dat leraargedrag te stimuleren en te bewaken. Maar dat is Mohamed wel toevertrouwd. En hoe handig is het dat hij een smartphone heeft, waardoor ik (en ook jullie) voortdurend op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen. Ik kan niet wachten om met eigen ogen de effecten op de lessen en de leerlingen te zien. Ach, september is zover niet meer.

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.