Royale geste van Expertis bij symposium

Expertis onderwijsadviseurs uit Amersfoort schonk woensdag de gehele opbrengst van haar rekensymposium aan Teachers4teachers. Een welkome aanvulling voor onze door de Keniaanse corona-activiteiten leeglopende kas. Doordat Nederlandse professionals anderhalf jaar niet naar Kenia konden, had T4T immers nauwelijk inkomsten om toch wat activiteiten te kunnen laten doorgaan.
Voorafgaand aan de inhoudelijke sprekers overhandigde directeur Gert Gelderblom een cheque van €4851 aan Jan van Aert.  Natuurlijk liet Jan deze gelegenheid niet voorbij gaan om een paar enthousiaste woorden over Teachers4teachers aan zijn dank toe te voegen.
Tijdens de pauzes hadden Jan en ik de eer om geïnteresseerde leerkrachten nader te informeren en waar mogelijk te ‘besmetten’ met ons Keniavirus. Verschillende collega’s waren vervolgens van plan om hun directeur of bestuur te wijzen op de unieke nascholingsmogelijkheid om een keer mee te doen met één van onze projecten. Tot nadere informatie of een presentatie zijn we uiteraard gaarne bereid.
Dat we intussen tijdens de rekenpresentaties ook nog de nodige kennis opdeden over de aanpak van rekenploblemen was meegenomen.

https://expertis.nl/nieuwsoverzicht/geslaagd-rekensymposium/

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.