T4T schittert in Brabants Dagblad en ISOB-magazine Stek

Regelmatig duikt Teachers4teachers in de media op, soms nationaal, zoals bij RTL4 eerder dit jaar, maar vaak in regionale dagbladen en bestuursmagazines. Hoe dat komt? Vooral door de enthousiaste verhalen van leerkrachten en directeuren, die mee geweest zijn naar Kenia en dat het liefst nog een keer willen, maar die deze belevenis ook aan collega’s gunnen. Zo’n leerkracht is bijvoorbeeld Johan Kraakman van obs De Meander uit Heiloo (ISOB), die in februari j.l. zijn geweldige bijdrage geleverd heeft. Hij beschrijft in het magazine STEK treffend wat van ‘meet, connect en learn’ voor hem op deze bijzondere stek heeft betekend, zowel wat de samenwerking met een vreemde collega uit Kampen, als waar het de enorme groep gedreven Keniaanse collega’s betreft:
‘Je ontdekt hoe belangrijk het is om eerst contact te leggen, voordat je iemand iets wil leren. Alles draait om verbinding’
Gelukkig stelt de ISOB ook voor komende najaarsreis weer een plaats beschikbaar voor een leraar om mee te gaan.

Voor de hele tekst van Johan Kraakman:
Artikel ISOB Magazine

 

In een informatief en uitgebreid artikel in Het Brabants Dagblad vertelt oud-voorzitter Mia Mollee over haar achtergrond, het ontstaan, de essentie en de groei van Teachers4teachers.

Voor het hele artikel in het Brabants Dagblad:

Vlijmense Mia Mollee helpt al vijftien jaar scholen in Kenia.

 

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.