Najaarsreis T4T in de maak

Zeker, ze deden het geweldig de afgelopen twee jaar, onze Keniaanse collega’s. Nog maar net begonnen met hun eerste schreden op het pad van workshopleider, werden ze noodgedwongen in het diepe gegooid. Een snelle, maar spannende leerschool, die gelukkig naar meer smaakt. Vooral naar meer input van hun Nederlandse collega’s. Want hoe goed ze ook de visie van T4T omarmden en in praktijk probeerden te brengen -de feedback vanuit de deelnemers was zeer positief – hun begeleidingsrepertoire bleef toch beperkt tot wat ze eerder zelf hadden ervaren. Vooral directieleden po en teamleider vo zijn er tamelijk bekaaid afgekomen. Bovendien kon maar een fractie worden bereikt van de lerarenpopulatie , die we met een Nederlandse delegatie kunnen bedienen.

En daarom zijn we blij, dat we van 5-16 oktober met een groep directieleden po, teamleiders vo, specialisten jonge kind en specialisten kinderen met speciale behoeften naar Kwale kunnen afreizen om volgende stappen te kunnen zetten.
Ik weet, dat ook veel Nederlandse professionals smachten om via deze onvergetelijke ervaring weer een bijdrage aan het onderwijs in Kenia en aan hun eigen ontwikkeling te kunnen geven.

Op de informatieochtend van 10-12 uur op 21 mei op de Fiep Westendorpschool, Overschiestraat 168D,  Amsterdam kan de vlam van enthousiasme verder ontbranden.

 

Graag je komst bij de informatieochtend even aanmelden via lysannekapiteijn@teacher4teachers.nl.

De voorbereidingsdagen zijn op zaterdag 17 en 24 september van 10-16.00 uur op brede school Fiep Westendorp

Om op te warmen:    inspiratievideo

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorkliks

Het is zo gemakkelijk en het kan zoveel opleveren. Toch loopt het nog niet als ik had verwacht. Omdat ik echt een bloedhekel heb aan bedelen, wil ik er niet te veel mee aankomen. Maar nu toch maar even wel.
Als je de app Sponsorkliks download en je vult bij sponsordoel Teachers4teachers in, krijgt T4T, als je via deze app naar je favoriete onlinewinkel gaat, een percentage van je aankoopbedrag. Dat is sponsoring door het betreffende bedrijf. Het kost je dus zelf niets. Met de vakanties voor de boeg (bijv. Rental Cars, Booking,com, Expedia, Belvilla, Center Parcs, Airbnb, Hotels.com, Eurocampings, ANWB, Interhome, Disneylland Parijs, Vueling, Samsonite om er een paar te noemen) moeten we met zijn allen toch een aardig sponsorbedrag bij elkaar kunnen sparen.
Dus schakel vooral ook familie, vrienden, collega’s en buren in om via Sponsorkliks te bestellen. Op onze startpagina kun je ook direct via de sponsorkliksknop doorlinken.

Ruud Musman

 

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.