Tevreden terug, nieuwsgierig vooruit en nog even de wijnactie

Nee, erg fris zagen ze er niet meer uit zondag op Schiphol. De vreugde en de dankbaarhed waren er niet minder om. Wat een avontuur, wat een geweldige mensen, wat een mooi project. Wat begon als een spannende en onzekere zaak eindigde in euforie. Kijken met andere ogen was vooraf de boodschap van Jan van Aert. Dat klinkt loos totdat je 11 dagen wordt ondergedompeld in de Keniaanse cultuur en het Keniaanse onderwijs. Je gaat in een onbekend land in een onbekende cultuur met een onbekende Nederlandse collega een workshop geven over een nog onbekende inhoud aan Keniaanse collega’s die elkaar ook nog niet kennen. Hoezo spannend? En dan eindig je met heel veel vrienden, een koffer vol zelfvertrouwen, dagen van puur genieten en ….. andere ogen. Een cadeautje. Op 11 november zullen we elkaar weer ontmoeten om het even her te beleven.

Dezelfde middag vindt om 13 uur de informatiebijeenkomst voor de voorjaarsreis voor leraren p.o., docenten v.o. en specialisten jonge kind en kinderen met speciale behoeften plaats. Ze zullen nieuwsgierig zijn en wij niet minder. Wel graag even aanmelden  via deze aanmeldlink  als je komt.

Herinnering wijnactie

Wie nog niet heeft besteld of de link niet meer kan vinden, heeft nog tot 21 november de tijd om wijn te bestellen en zo ons werk te ondersteunen. Met de kerst voor de deur een prettige gedachte.

Betellen via deze bestellink

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.