Werving deelnemers najaarsreis van start

Terwijl het nagenieten van de lerarenreis in september nog lang niet is geluwd, starten we vandaag de werving voor de najaarsreis voor directeuren P.O., teamleiders V.O., specialisten jonge kind en specialisten-leerkrachten speciaal onderwijs van 11-22 oktober 2023. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst op zaterdag 13 mei kan via de linker QR-code of via deze link: Aanmelding informatiebijeenkomst 
Wil je al direct aanmelden voor de reis, dan kan dat via de rechter QR-code of deze link:  Aanmelden najaarsreis 2023 .

Tarumbeta verovert Nederlandse scholen

Intussen trekt de Keniaanse dansgroep Tarumbeta Afrika langs diverse Nederlandse scholen om het Keniaanse gevoel weer op te warmen of sponsoracties door onze deelnemers af te trappen. Een impressie:

 

 

 

 

 

 

 

Op de Fiep Westendorp in Amsterdam, waar Jan van Aert directeur is, viel het ook nog eens samen met zijn verjaardag. Zijn soepele bewegingen zijn er zeker niet onopgemerkt gebleven.
Carla den Breejen van CBS Herwijnen (stichting Logos) ontving de dansgroep in haar klas. Iedereen deed volop mee.

 

Linda Verbeek van RKBS De Hofstee in Julianadorp (Stichting Sarkon) opende Tarumbeta een sponsoractie en markt. Linda nam aan de oktoberreis voor directeuren deel. Bij stichting Lijn 83 in de kop van Noord-Limburg warmde Tarumetta de medewerkers op na een interessante studiedag over waarderend onderzoeken.
Maike van den Berg van dezelfde stichting haalde met een vijf pagina’s lang artikel ook nog eens het plaatselijke nieuwsblad. Mooi om te zien allemaal. En dan heb ik het nog niet eens over de prachtige ontroerende berichten op LinkedIn en in onze brievenbus.

Ruud Musman

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.